Forraljunk egy fazék vizet, a
paradicsomok héját metszük be, és mártsuk a forró
vízbe 10 másodpercre. Vegyük ki, és tegyük hideg
víz alá, húzzuk le a héját, magozzuk ki, és vágjuk kockára. Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a
fokhagymát, a
gyömbért, a csilit, a fehér és fekete
mustármagot, és pirítsuk 5 percig. Adjuk hozzá a
koriandert, a
kurkumát, a csiliport, és a római
köményt. Pirítsuk 20 másodpercig. Adjuk hozzá a
paradicsomot, az
ecetet, a cukrot, a
sót, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és főzzük 1-1,5 órát. Kanalazzuk befőttea üvegbe, és hagyjuk egy éjszakát állni.
Előkészület: 30 perc.
Főzési idő: 1,5 óra.
Nehézségi fok: 1.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>