Az élesztőt összekeverjük 5 dkg liszttel és a vízzel, és 10 percet lefedve állni hagyjuk. Ezután összegyúrjuk a maradék liszttel, a sóval és az olívaolajja
A chorizót a forró olívaolajban fél percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, és így még 2 percig pirítjuk. Ezután fogvájóra tűzünk egy-egy szelet paprik
A krumplit sós vízben puhára főzzük, majd felkockázzuk. A hagymát, a paprikát és a paradicsomot az olívaolajon 5 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a kolbászt.
A hagymát az olívaolajban megpároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, és a húst is. Kb. 5-10 perccel később belekeverjük a citrom reszelt héját, felöntjük a
A kétféle köményt zsiradék nélkül addig pirítjuk, amíg pattogni kezdenek, majd hűlni hagyjuk őket. Ezután az olajbogyókhoz keverjük a citrushéjakat, a köm
Első lépésként süssük meg a kolbászt egy kevés olajon, és vágjuk apró kockákra. Ezután a hagymát, szintén kevés olajon fonnyasszuk meg. Majd adjuk hozzá
A vaj és az olívaolaj keverékében kb. 5 percig pirítjuk a csiperkét és a fokhagymát, majd felöntjük a citromlével, sóval, borssal ízesítjük és megszórjuk
Mandulafenyőt lepirítjuk, fokhagymát durvára vágjuk. Bazsalikom és petrezselyem leveleket letépkedjük. Petrezselymet, bazsalikomot, fokhagymát, mandulafenyőmago
Ugrás a lap tetejére >>