Első lépésként a gombafejeket megtisztítjuk, a tönköket levágjuk. Beleforgatjuk őket a lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába, majd forró olajban aranyba
A paradicsomszeleteket megpirítjuk egy kanál olívaolajban. Eközben a kenyereket is megpirítjuk, és bedörzsöljük őket a fokhagymával. Ezután rájuk fektetjük
A félbevágott póréhagymákat kevés olívaolajban megpirítjuk, majd egy hőálló tálba tesszük. Az olívaolajat összekeverjük az ecettel, a metélőhagymával,
A hagymakarikákat és a fokhagymát az olívaolajban negyed óra alatt megsütjük, majd hozzáadjuk a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk. Eközben a bagettet nyolc szelet
Első lépésként a halat és a megtisztított zöldségeket sós vízben megfőzzük. Mikor kihűltek, a halakat szálkátlanítjuk és eltávolítjuk a bőrét, aprór
Egy tálban összekeverjük a kagylót, a vöröshagymát, a fokhagymát, két kanál petrezselymet, majd a szegfűszeggel, a szerecsendióval, sóval, borssal ízesítj
Első lépésként a mártást készítjük el. Az olívaolajat, borecetet, mézet, sót jól összekeverjük, majd félretesszük. Megmossuk a paradicsomot és felvágju
Első lépésként ropogósra sütjük a hurkát, majd leitatjuk róla a felesleges zsiradékot. Egy fokpiszkálóra szúrjuk a kenyeret, a hurkakarikát és egy fél piq
Ugrás a lap tetejére >>