A kagylókat lisztbe forgatjuk, majd az olívaolajban kisütjük, sózzuk, borsozzuk őket. Közben felöntjük a narancslével, és így forraljuk 2 percig. Végül elos
Egy tálban összekeverjük a citromlevet, az olívaolajat, a fokhagymát és a petrezselymet, majd ebben 20 percig pácoljuk a különválasztott kagylókat és az ikraz
Első lépésként főzzük meg a halat, a petrezselymet és a kis darabokra vágott pórét. Főzzük körülbelül 30 percig, fűszerezzük ízlés szerint és a végé
A hagymákat olívaolajban 5 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a paprikát. 10 perc elteltével belekeverjük a paradicsomot és a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, maj
A felaprított fokhagymát az olívaolajban fél percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt gombát, és addig sütjük, amíg felveszik az összes olajat. Ekkor m
Első lépésként tisztítsuk meg a rákokat, vegyük le a páncéljukat. A fejüket hagyjuk meg. Olívaolajon futtassuk meg a vékony szeletekre vágott fokhagymát és
A paradicsomokat elfelezzük, majd tepsibe tesszük őket, és közéjük rakjuk a kakukkfüvet és a fokhagymagerezdeket. Sózzuk, borsozzuk, majd olívaolajat csepegtet
Első lépésként a szardellákat mossuk meg, vegyük ki a gerincüket és vágjuk le a fejüket. Sózzuk ízlés szerint. Futtassuk meg a finomra vágott fokhagymát é
Ugrás a lap tetejére >>