» 35 dkg főtt csicseriborsó » 5 dkg fekete butifarra sütőkolbász » 1 és fél dkg fenyőmag » 1/2 fej vöröshagyma » 1 gerezd fokhagyma » 2 evőkanál apróra vágott, friss petrezselyem » extra szűz olívaolaj » só » bors
Első lépésként süssük meg a kolbászt egy kevés olajon, és vágjuk apró kockákra. Ezután a hagymát, szintén kevés olajon fonnyasszuk meg. Majd adjuk hozzá a finomra vágott petrezselymet, fenyőmagot és a fokhagymát. Végül adjuk hozzá a kolbászt, a főtt csicseriborsót, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Közepes lángon még pár percig kevergessük. Olívaolajjal meglocsolva kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom