A halat megtisztítjuk, kibelezzük, megmossuk, és felszeleteljük, majd besózzuk, és egy kizsírozott tepsibe tesszük.
A káposztát kicsavarjuk, majd a leveleket a
A hal felesleges részeit eltávolítjuk, húsát felszeleteljük, majd egy lábosba tesszük. Felöntjük annyi tejjel, hogy ellepje, majd 1 órát ebben állni hagyjuk.
Fogunk egy tálat, beletesszük a tejbe áztatott zsemléket, majd hozzáadjuk a vajat, a csontvelőt, a sajtot, a megpirított gombát, a tojássárgájákat, a csombort
Elkészítési idő: kb 1 óra sütéssel együtt
Energiatartalom: 308 kcal/1292 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 175 fokra, légkeverés esetén 155 fok is e
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd sózzuk. A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, ezen megsütjük a halat, majd a petrezselyemmel
A halfilét körbetekerjük angolszalonnával, tepsibe helyezzük, leöntjük a tejföllel kevert fűszerekkel és készre sütjük.
Elkészítési idő: kb 45 perc
Energiatartalom: 460 kcal/ 1933 kj adagonként
A csukafilét alaposan mossuk át. A szalonnát szeleteljük fel vékony csíkokra, és t
Elkészítési idő: kb 45 perc
Energiatartalom: 405 kcal/1707 kj adagonként
A halfiléket mossuk meg, és öblítsük le. Várjunk amíg kissé megszáradnak, és bor
Ugrás a lap tetejére >>