A csukára citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd besózzuk, borsozzuk, és egy kivajazott tepsibe tesszük. A répát és a zellert felcsíkozzuk, a k
Megpucoljuk, feldaraboljuk, besózzuk, majd állni hagyjuk a halat. Forró zsírban vagy olajban sütjük ki.
A csukát tegyük pár órára a tejszínbe és tartsuk hűvös helyen, majd ha ez már megtörtént, vágjuk fel a húsát csíkokra, és tegyük turmixgépbe. Turmixol
Kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk a halat és hagyjuk sóban állni. Bográcsban apróra vágott hagymát és zöldpaprikát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával é
Halat felkockázzuk és sóban állni hagyjuk. Bográcsban babérlevéllel és csípős paprikával felforralunk vizet. Belerakjuk a haldarabokat és rántást öntünk r
A halat kifilézzük, bőrét lenyúzzuk, majd ledaráljuk. A hagymát, petrezselymet megpirítjuk az olajon. A tojásokat, pirított hagymát, petrezselymet a halhoz kev
A halat megtisztítjuk, lehántjuk a pikkelyét, levágjuk a farkát és a fejét, szálkátlanítjuk.
Lehántjuk a halcsontokról a húst, amit a többi maradékkal bot
A felaprított halat megpároljuk a fűszeres citromlében. A tojásokat felverjük, sót, borsot adunk hozzá. A hagymát felkarikázzuk, az olajbogyókat ketté vágjuk
Ugrás a lap tetejére >>