Petrezselymet csíkokra vágjuk. Juhsajtot tálba tesszük, villával elnyomjuk és tejföllel krémesre keverjük. A pisztrángkaviárt és a sáfrányt, valamint a petr
A ratatouill-ét sütőtálba tesszük. A kukoricadarát összekeverjük a liszttel, a puha vajjal, a reszelt parmezánnal, majd a tölteélkre szórjuk. 210 fokra előme
Másfél liter vizet forraljunk fel egy lábasban. Először a sót szórjuk bele, majd egyenletesen a polentát. Főzzük állandóan keverve 5 percig amíg a lábas fal
Melegítsük elő a grillsütőt. A fügéket vágjuk meg kereszt alakban, és tegyünk mindegyik közepébe egy kanál gorgonzolát. Tekerjük körbe egy fél szelet pro
A camambert-korongokba 12-12 lyukat vájunk, majd 6-6 fokhagymaszeletet és fűszerkeverék-adagot dugunk. Olajos alufóliadarabokba tesszük őket, majd meglocsoljuk ők
Felezzük meg a bagelt. Kenjük meg a felek tetejét krémsajttal, tegyük rá a pulykát, a camembert sajtot, a vörösáfonya-szószt és a borsócsírát. Sózzuk, bor
A krumplikat héjukban megfőzzük, majd meghámozzuk és felszeleteljük. A sajtot, sonkát, szalámit, az összes zöldséget és az olívabogyókat is szeletekre vágj
Fogjunk egy tűzálló edényt, vajazzuk ki, majd helyezzük el benne egymás mellé a kenyérszeleteket és a felszeletelt trapistát (a sajt fedje be a kenyérszeleteke
Ugrás a lap tetejére >>