A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Olajozzunk ki 4 csészét, vagy edényt. Tegyük a paradicsomot az edényekbe, sózzuk meg. Keverjük simára a lisztet, a tojások
Egy félbevágott paradicsomot tűzünk a nyársra, ezt követi a bazsalikomlevél, majd a mozzarella. ezt addig ismételjük, míg a hozzávalók elfogynak. Helyezzük
A sajtokat felszeleteljük, egy szép tálra rakjuk. A körtét kimagozzuk, felszeleteljük, majd a sajtok mellé tesszük, és már kínálhatjuk is.
A kétszersültet és a sajtot szeleteljük 2 cm-es kockákra (a kétszersültet vajazzuk is meg). Tegyünk 1 kocka sajtot minden második kenyérdarabra, majd fedjük be
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a fahéjat és a felvágott fűszereket. Felöntjük a tejszínnel, majd ha a fele elforrt, az egészet lesz
A lóbabot főzzük meg, majd robotgépben keverjük össze a tojásokkal, a tejszínnel, sóval és borssal. A sajtot kockázzuk fel, és a masszával együtt töltsük
Olívaolajat borral elkeverjük. Fokhagymát félbevágjuk, és a gombákat is.
Chilit felkarikázzuk. A kecskesajtot, az olajbogyót, gombát, fokhagymát, rozmaringá
Juhsajtot kockára vágjuk. Olajbogyót karikára vágjuk, a lilahagymával, fokhagymával valamint a fűszerekkel elvegyítjük.
Olívaolajat a vörösbor ecettel és a
Ugrás a lap tetejére >>