» 500 g juhsajt » Marindához: » 500 g lilahagyma » 3 gerezd fokhagyma » 100 g fekete, mag nélküli olajbogyó » 60 g paprikával töltött spanyol zöld olajbogyó » 2 1/2 ek. provanszi fűszerkeverék » 600 ml hidegen sajtolt olívaolaj » 300 ml vörösbor ecet » szemes fekete bors
Juhsajtot kockára vágjuk. Olajbogyót karikára vágjuk, a lilahagymával, fokhagymával valamint a fűszerekkel elvegyítjük.
Olívaolajat a vörösbor ecettel és a borssal összekeverjük, és a keveréket hozzáadjuk.
Marinádot és a juhsajtot 4 üvegbe tesszük. 10-14 napig állni hagyjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom