» 500 g felezett koktélparadicsom » 200 g créme fraiche vagy half and half (fele tej, fele tejszín) » 70 g frissen reszelt parmezánsajt » 60 g összetépkedett rukkola és még a tálaláshoz » 4 tojás » 100 ml tej » 2 evőkanál fehér liszt » só
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Olajozzunk ki 4 csészét, vagy edényt. Tegyük a paradicsomot az edényekbe, sózzuk meg. Keverjük simára a lisztet, a tojásokat, a tejet, a créme fraiche-t, a parmezán felét. Adjuk hozzá a rukkolát. Tegyük a keveréket a paradicsomok tetejére és süssük 15 percig. Szórjuk meg a maradék parmezánnal és forrón tálaljuk. Kínáljunk mellé rukkolát.
Elkészítési idő 25 perc.
nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom