» 1 kg burgonya » 80 dkg sárga sajt » 22,5 dkg sonka » 20 dkg szalámi » vegyes savanyított zöldségek » magozott olívabogyó » 2 savanyú erős paprika » só, őrölt bors » 6 fokhagymagerezd
A krumplikat héjukban megfőzzük, majd meghámozzuk és felszeleteljük. A sajtot, sonkát, szalámit, az összes zöldséget és az olívabogyókat is szeletekre vágjuk, majd ízlés szerint elhelyezzük a raclette-sütőtálban. Tetejére a sajtszeleteket tesszük, majd készre sütjük, és már kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom