A felszeletelt sertésmájat 4 dkg vajban gyengén átsütjük, majd finomra daráljuk. 5 dkg vajból és 7 dkg lisztből vajas rántást készítünk, de pirítás előt
Hirtelen mártsuk forró vízbe a paradicsomokat, hogy könnyen le tudjuk húzni a héját. Ezután kockázzuk fel, majd dolgozzuk össze az összevágott zöldfűszerekk
A vajat keverjük össze a kéksajttal. Borssal ízesítsük, majd a krémet osszuk el a sonkaszeleteken. Tekerjük fel őket, és fogpiszkálóval rögzítsük, majd vá
A kiflit vágjuk fel karikákra a zöldségekkel együtt. Kenjük meg vajjal a kiflikarikákat, majd helyezzünk rájuk a zöldségekből is 1-1 karikát. A reszelt sajto
A hozzávalókat gyúrjuk össze, formáljunk a masszából rudakat. Lehűtve tálaljuk.
A spárgák kemény szárát levágjuk, majd forró vízben 1-2 percig főzzük őket. Eközben egy tálban összekeverjük a citromlevet, az olajat, sózzuk, borsozzuk.
Egy tálban keverjük össze a joghurtot, a reszelt sajtot, a túrót és az olajat. Adjuk még hozzá a fűszereket, a porcukrot és a vöröshagymát. A spárgatököt
A hagymát vágjuk apróra, a pórét mossuk meg, és a fehér részét karikázzuk fel. A hagymákat egy kevés olajon pároljuk meg, míg a póré megpuhul. Tegyük bel
Ugrás a lap tetejére >>