A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A spenótot keverjük össze a párolt mogyoróhagymával, a ricottával, a parmezánnal, a fenyőmaggal, a szerecsendióval, sóva
A tésztakagylót kissé puhára főzzük, leszűrjük, majd félre tesszük.
Előfőzzük a bébispenót-leveleket és felengedjük a fagyasztott spenótot. Hozzáadjuk
A sajtot a papírból kicsomagoljuk, majd visszatesszük a fadobozba. Előmelegített sütőben, 190 fokon 20 percen át sütjük. Mikor elkészült, egy tányérra borí
A bagettet szeleteljük fel, pirítsuk meg, majd dörzsöljük be a fokhagymákkal. A sajtot a papírból kicsomagoljuk, majd visszatesszük a fadobozba. Előmelegített
A sajtot a papírból kicsomagoljuk, majd visszatesszük a fadobozba. Előmelegített sütőben, 190 fokon 20 percen át sütjük. Mikor elkészült, egy tányérra borí
A sajtot a papírból kicsomagoljuk, majd visszatesszük a fadobozba. Előmelegített sütőben, 190 fokon 20 percen át sütjük. Mikor elkészült, egy tányérra borí
A sajtot a papírból kicsomagoljuk, majd visszatesszük a fadobozba. Előmelegített sütőben, 190 fokon 20 percen át sütjük. Mikor elkészült, egy tányérra borí
A sajtot a papírból kicsomagoljuk, majd visszatesszük a fadobozba. Előmelegített sütőben, 190 fokon 20 percen át sütjük. Mikor elkészült, egy tányérra borí
Ugrás a lap tetejére >>