» 4 félbevágott bagel(zsömlével helyettesíthető) » 60 g cukorborsócsíra vagy borsórügy » 90 ml krémsajt » 90 ml vörösáfonyaszósz » 8 szelet sült, fűszeres pulykamell » 8 vékony szelet camembert » só és frissen őrölt fekete bors
Felezzük meg a bagelt. Kenjük meg a felek tetejét krémsajttal, tegyük rá a pulykát, a camembertsajtot, a vörösáfonya-szószt és a borsócsírát. sózzuk, borsozzuk, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 10 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom