A halat mossuk meg, és vágjuk 2 cm-es csíkokra. A chilit karikázzuk fel, majd pároljuk őket 1 órát a halszószban. A citromfüvet vágjuk fel 5 cm-es darabokra, a
A húst vágjuk fel vékony csíkokra. Az olajat keverjük el a fűszerekkel, és pácoljuk benne a húst 15-20 percig. Az olajat hevítsük fel a wokban, és tegyük bel
A bárányhúst zsiradék nélkül megpirítjuk a wok-ban, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a koriandert, a köményt és a felkarikázott hagymát. Kb. 5
A brokkolirózsákat kb. fél percig blansírozzuk, majd félretesszük. A wok-ban megpirítjuk a mogyoróhagymát és a fokhagymát, majd hozzáadjuk a brokkolit, és n�
A felcsíkozott húst megpirítjuk a wok-ban, majd beletesszük a hosszában elvágott bébikukoricát és a zöldborsót. Kb. 5-6 perc elteltével hozzákeverjük a méz
A wokban megpirítjuk a felcsíkozott csirkemellet, majd beletesszük az összepréselt fokhagymát, a köményt, a gyömbért és a felaprózott chilit. Az egészet jól
Első lépésként kifőzzük a tésztát, amikor megfőtt, kiszedjük és melegen tartjuk. Felforrósított olajban kb. 2 percig sütjük az 1 cm-es vastagságúra szele
Első lépésként megfőzzük a rizst, a szárított gombát pedig beáztatjuk. Felforrósítjuk az olaj felét, ebben fogjuk a sózott és borsozott hússzeleteket áts
Ugrás a lap tetejére >>