» 50 dkg bárányfilé » 2-3 ek. szezámolaj » só és bors » fokhagyma-, gyömbér-, kardamompor » 1 csipet rozmaringpor » 25 dkg vegyes savanyúság » 1-2 ek. tejszín
A húst vágjuk fel vékony csíkokra. Az olajat keverjük el a fűszerekkel, és pácoljuk benne a húst 15-20 percig. Az olajat hevítsük fel a wokban, és tegyük bele a húst a páclével együtt. Süssük 5-6 percig, majd adjuk hozzá a vegyes savanyúságot a levével együtt, és pároljuk még 3-4 percig. Tegyük hozzá a tejszínt, majd szedjük tálkákba, és tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom