A felcsíkozott húst a wok-ban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vörös áfonyát és a felaprózott gyömbéres szilvát. Néhány perc után a vízigesztenye, a szója
A rákokat mossuk meg, az ollókat válasszuk le, a fejüket csavarjuk le. A hagymát kockázzuk fel, a fokhagymát szeleteljük fel. a pepperonit hosszában vágjuk kett
A mustárolajban egy wok-ban megpirítjuk a ghít és a felaprózott hagymát, majd hozzáadjuk a gyömbért, a fokhagymát, a kurkumát, a felaprózott chilit, a chilipo
A rákollók páncélját összetörjük, majd a wok-ban kb. 5 percig pirítjuk őket. Ekkor hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a felaprózott chilit és a gyömb
A cukkini hosszában vágjuk szeletekre. A kesudiót keverjük össze a reszelt sajttal, a koriandert vágjuk apróra, és keverjük a sajthoz. A tojást verjük verjük
A rizst pirítsuk meg zsiradék nélkül, majd hűtsük le, és tegyük kávédarálóba, és őröljük meg. Az ázsiai alaplevet forraljuk fel a rizsborral és a szója
A wok-ban megpirítjuk a felszeletelt kolbászt, majd hozzáadjuk a szójaszószt. Ha besűrűsödött, belekeverjük a felaprított hagymát, a zöldborsót, az ananász
A rizst és a halalaplevet egy wok-ba tesszük, majd miután felforrt, még egy órát főzzük. Ezután sózzuk, hozzáadjuk a kolbászt, a rákot, a koriandert és az
Ugrás a lap tetejére >>