A tésztát kifőzzük, majd egy tálban meglocsoljuk a szezámolajjal, és összekeverjük. Eközben a babcsírát és a felcsíkozott répát kb. fél percig blansírozzuk forró
vízben, majd a felcsíkozott
uborkával és a felkarikázott új
hagymával együtt a tésztához keverjük. Beletesszük a felcsíkozott pulykamellet is, majd elkészítjük az öntetet: Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a
kókusztejet, a
limelevet, a
szójaszószt, a halszószt, a
chiliolajat, a cukrot, a
bazsalikomot és a
koriandert. Ezzel leöntjük a tésztás
salátát, majd az egészet nagyon alaposan összeforgatjuk. Végül a földi
mogyoróval és a
bazsalikommal díszítjük, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>