A tésztát főzzük meg, só nélkül és utána szűrjük le. Egy nagy teflonserpenyőben középerős lángon forrósítsuk fel az olajat. Adjuk hozzá a hagymát és
A megmosott halfilét kiterítjük, leszárítjuk, majd megszórjuk ételízesítővel. Az alaposan megmosott, szártalanított parajlevelekkel betakarjuk, majd meghintj
A leveskockát kb. 1,5 l vízben megfőzzük, beletesszük a kelbimbót, puhára főzzük, majd a sovány tejfölös liszttel behabarjuk. Sóval, apróra vágott zöldpet
Különböző fajta salátákat nagyobb darabokra tépkedjük, majd megmossuk, lecsurgatjuk. Egy nagy salátás tálba tesszük, és nagyobb darabokra vágott hámozott k
A burgonyát apró lyukú reszelőn lereszeljük, a levét kicsavarjuk. Összekeverjük az egész tojásokkal és annyi liszttel, hogy palacsinta sűrűségű legyen. Íz
1/2 kg kukoricadarát beleöntünk 2 liter vízbe amibe belereszelünk 1 citrom héját, 1 tk. sót. Lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett felfőzzük, kb. háro
Keverjük gyorsan össze a hozzávalókat, majd tegyük a hűtőbe 3-4 órára. Ha kivettük, egyengessük bele a tésztát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, öntsü
A megmosott, megtisztított burgonyát kisebb kockákra vágjuk. Erőlevesben feltesszük főni, ételízesítővel meghintjük. Amikor a burgonya félig megpuhult, hozz
Ugrás a lap tetejére >>