A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és befűszerezzük. Hagyjuk állni fél órát, majd forró olajon hirtelen átsütjük, majd félretesszük. A
A tésztát sós vízben kifőzzük, leöblítjük, kihűtjük. A főtt tarját apró csíkokra vágjuk. Az uborkát hámozás nélkül szintén csíkokra, az almát megh
Első lépésnek kemény tojásokat főzünk, majd apróra vágjuk ezeket. A meghámozott almákat apró kockákra szeljük. Összekeverjük a joghurttal és a majonézze
A paradicsomot karikákra, a paprikát csíkokra vágjuk. A halat előfőzzük, és kis darabolra vágjuk. Összeforgatjuk a paradicsommal, paprikával és olajbogyóval,
A tököt meghámozzuk, és legyaluljuk. A paradicsomot felszeleteljük. A hagymát felaprítjuk, majd az olajon megpároljuk. Levesszük a tűzről, belekeverjük a piro
Futtassuk fel egy csavaros üvegben az első három összetevőt. Forraljunk fel 4 dl vízet, és öntsük rá az előzetesen megszitált kukoricalisztre, adjuk a masszá
A tèsztàt jòl összegyurjuk. 1 òràt pihentetjük. Idöközben a tököt elökèszìtjük, kockàkra vagy csìkokra vàgjuk.
Az almákat meghámozzuk, kettévágjuk, magházukat kivájjuk. Kikent tepsibe tesszük őket. A többi hozzávalót turixoljuk, majd megtöltjük vele az almákat. Lefed
Ugrás a lap tetejére >>