Áttörjük a túrót és összekeverjük a zabpehellyel, az egész tojásokkal, a reszelt citrom héjjal és 8-10 csepp folyékony édesítőszerrel, majd félóráig p
Az olvasztott Rama margarint és a tojások sárgáját jól összedolgozzuk. Hozzáadjuk a tejben megfuttatott élesztőt, és a liszttel alaposan összedolgozzuk. Két
A rizst vízben puhára főzzük, ízesítjük vaníliával, citromhéjjal, sóval, és mézzel, majd hagyjuk kihűlni. A rizs egyik részét az ananászdarabokkal és a
A parajt válasszuk el szárától és vízben mossuk meg alaposan. A szűrt húslevesben főzzük meg a paraj leveleit, addig míg puha nem lesz. A maradék levesben a m
A leveles tésztát kb.3mm vékonyra nyújtjuk,s kb.6-8 cm-es köröket szaggatunk belőle.
A hagymát megpirítjuk a hússal,sóval,borssal,majd hagyjuk kihűlni,s ezu
A fügét beáztatjuk, majd felszeleteljük.
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és olajon megpirítjuk. Utána kiemeljük az olajból, bele
A karfiolt vágjuk négyfelé, zsenge zöld leveleit is hagyjuk rajta. Mossuk meg alaposan, majd forrásban lévő sós vízben főzzük 5 percig. Szűrőkanál segítsé
Szedjük rózsáira a karfiolt sós vízben kevés reszelt citromhéjjal és borsikafűvel főzzük puhára. A kefirt a liszttel kikeverjük és behabarjuk a levest. Tál
Ugrás a lap tetejére >>