A megmosott halfilét kiterítjük, leszárítjuk, majd megszórjuk ételízesítővel. Az alaposan megmosott, szártalanított
parajlevelekkel betakarjuk, majd meghintjük őrölt fehér
borssal, áttört
fokhagymával. Feltekerjük, majd olajjal megkent fóliába tekerjük. Citrommal, egész
borssal,
babérlevéllel, ételízesítővel ízesített, gyöngyözően forrásban levő
vízben kifőzzük. Közben hevített
vajon a
mexikói zöldségkeveréket lepároljuk, az aszalt
szilvával együtt. Ráöntjük a
mexikói mártást, együtt készre pároljuk. A halról óvatosan lefejtjük az alufóliát, majd rézsútosan felszeleteljük. Bevonjuk félig a
mexikói zöldségraguval. Krokettel és főtt tésztával tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>