Folyó víz alatt öblítsük át a gyümölcsöket, majd bőségesen engedjük fel vízzel, pároljuk negyed óráig, majd csöpögtessük le. Szeleteljük egy centis ka
A három citrom héjából vékonyan hosszú, széles csíkokat vágunk. A többi citrommal együtt ezek levét is kifacsarjuk. A kapott mennyiségből kimérünk 1 liter
Melegítsük elő a grillsütőt, tegyük rá a paprikákat, és süssük meg. helyezzük őket egy tálba, és takarjuk le celofánnal, és hagyjuk állni 15 percig. Há
A hagymát megtisztítjuk, és 1 cm-es kockára vágjuk. A hagymakockát a csilipehellyel, a mazsolával és a narancslével felforraljuk, és takarékon 1 óra hosszat p
A bogyókat szitán átmossuk, átválogatjuk (nem baj ha puha a bogyó de ne legyen poshadt, barna vagy fekete). Zománcozott, vagy rozsdamentes fazékba tesszük fel f
Tisztítsuk meg az érett gyümölcsöt, és főzzük puhára 4 deci vízzel. Törjük át egy finom szitán, de a magokat ne nyomjuk szét. A kapott pürészerűséghez
Pucoljuk meg az almákat, magozzuk ki és szeleteljük fel. Adjuk hozzá az átöblített csipkebogyókat és engedjük fel vízzel. Főzzük fel és takarékon pároljuk
Az olajat hevítsük fel, tegyük bele a hagymát, és kevergetve pirítsuk 30-45 percig. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, keverjük össze, és forraljuk fel. Főzzü
Ugrás a lap tetejére >>