Az olajat hevítsük fel, tegyük bele a hagymát, és kevergetve pirítsuk 30-45 percig. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, keverjük össze, és forraljuk fel. Főzzü
Az egrest megtisztítjuk, szárát leszedjük, majd kettévágjuk, és a felét leturmixoljuk. A maradék egressel együtt egy lábosba tesszük, majd a citromlevelet sz
Az egrest a cseresznyével együtt megmossuk, 3 dl vízzel feltesszük főni. A citrom héját vékonyan lehámozzuk, levét kifacsarjuk. A citromlevet a gyümölcsökhö
Az epret és a málnát kiválogatjuk, megmossuk, majd az epret felkockázzuk. Az eperből 4 dkg-ot, a málnából pedig 2,5 dkg-ot leturmixolunk, egy lábosba tesszük,
Az epret és a ribizlit megtisztítjuk, majd az epret felkockázzuk. Mindkét gyümölcs felét leturmixolunk, majd a maradék gyümölcsökkel és a befőzőcukorral egy
A fenyőrügyeket és a kakukkfüvet leöblítjük, az almalébe tesszük, felforraljuk. Levesszük a tűzről, és a fazékban 12 óra hosszat állni hagyjuk.
A fazeka
Megtisztítjuk a meggyet és a málnát, jó alaposan megmossuk és ki is magozzuk a meggyet.
A cukrot hozzáadjuk, jól elkeverjük és állni hagyjuk egy éjszakán k
Az narancsot megtisztítjuk, meghámozzuk, gerezdekre szétszedjük, és a gerezdekről leszedjük a hártyát. A narancsot egy lábosba tesszük, majd hozzáöntjük a n
Ugrás a lap tetejére >>