Főzzük meg a tésztát, szűrjük le, majd keverjük össze a
vajjal. Ízesítsük.
vajazzunk ki egy tortaformát, és rakjunk az aljára és széleire tésztát. Szószhoz olvasszuk meg a
vajat egy serpenyőben, dinszteljük meg benne a
hagymát, majd szórjuk a tésztára.
Tegyük a serpenyőbe a
gombát és a
paprikát, pirítsuk körbe pár perc alatt.
Keverjük össze a
tejet,
tejszínt,
tojást. Adjuk hozzá az
oregánót, ízesítsük
szerecsendióval és
borssal. Szószt öntsük a zöldségre, és szórjuk meg
sajttal.
Előmelegített sütőben süssük 45 percig, míg meg nem szilárdul. Bazsalikomos
paradicsomsalátával körítve, melegen tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>