Egy tálban a tojást összekeverjük a tejjel, a rummal és a Rama margarinnal elkevert langyos mézzel, hozzákeverjük a szódabikarbónával és fűszerekkel elkevert lisztet, a durvára vágott mogyoró egy részét, a felaprított citromhéjat. Jól összedolgozzuk és letakarva egy órára hűtőszekrénybe tesszük. A tésztát sütőpapíron egy cm vastagságúra nyújtjuk, a tepsibe húzzuk, tetejét megkenjük tojással, rászórjuk a megmaradt mogyorót és előmelegített 180 oC-os sütőben kb. negyed óra alatt aranybarnára sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni és téglalap alakúr vágva tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom