A
mandulát keverjük el a por
cukorral, és szitáljuk át. A
tojásfehérjét egy csipet
sóval és a
citromlével verjük kemény habbá. Apránként adjuk hozzá a cukrot, és verjük még fényes hab lesz belőle. Forgassuk bele óvatosan a
mandulás porcukrot, és tegyük hozzá az ételfestéket és a málnakivonatot. Ügyeljünk arra, hogy ne keverjük túl! Habzsákkal nyomjunk kis halmokat egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és hagyjuk 1 órát állni. A sütőt melegítsük elő 180 fokra, és süssük 12 percig a halmokat.
Krém:
A málnát főzzük sűrűre a
cukorral és a
kukoricakeményítővel.
Hagyjuk kihűlni a sütiket, majd ragasszuk össze a krémmel.
Előkészület: 25 perc.
Sütési idő: 12 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>