A tésztát
sós
vízben kifőzzük, leszűrjük, és leöblítjük. A halfilét megmossuk, és darabokra vágjuk.
sózzuk,
borsozzuk,
citromlével és
szójaszósszal ízesítjük. Az olajat a
vajjal felhevítjük, és a halat 3-5 percig sütjük, majd lecsöpögtetjük. Az új
hagymát vékony karikára vágjuk. A
cukorbor
sót megmossuk, végeit levágjuk, és kisebb darabokra aprítjuk. A rukkolát megmossuk, és durvára vágjuk. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Egy tűzálló edényt ki
vajazunk. Az új
hagymát és a
cukorbor
sót a halas
zsíradékon 3-5 perc alatt megpirítjuk. Hozzáadjuk a rukkolát és a créme fraiche-t,
sózzuk,
borsozzuk, és végül belekeverjük a haldarabokat is. a tésztát megtöltjük a töltelékkel, és a ki
vajazott edénybe tesszük. A
mozzarellát lecsöpögtetjük, és felszeleteljük. A tésztára egy-egy
mozzarellát teszünk, és 15 perc alatt megsütjük. Tálaláskor friss fűszerekkel megszórjuk.
Elkészítési idő: 45 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>