Szalonnát nagyobb darabokra vágjuk, kicsit
zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a meg
sózott,
borsozott, majorannával megszórt májat. Belerakjuk a darabokra vágott vörös
hagymát. Kis lángon addig abáljuk, amíg a máj már nem nyers. Mikor kész, az egészet ledaráljuk, és hűlni hagyjuk.
gombát szárát eltávolítjuk. Kalapjából egy kupakot levágunk úgy, hogy a
gomba ne legyen lyukas. Üregébe beletöltjük a májkrémet. A kupakot a töltelékre rányomjuk, majd így bundázzuk. Bő olajban megsütjük.
Uborkát,
paradicsomot,
salátát vékony csíkokra vágjuk. Bor
ecettel és
olívaolajjal meglocsoljuk. Összekeverjük, és
gombával együtt tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>