A kenyeret meleg
vízbe áztatjuk. A halat nagyobb darabokra vágjuk. A kenyeret kinyomkodjuk, és a hallal összeturmixoljuk. A rákot leöblítjük, és durvára vágjuk. A kagylót ugyanígy. Mindkettőt a halhoz adjuk, a
tojásokkal együtt. A zsázsát finomra vágjuk, 2 ek. félreteszünk, a többit a halas keverékhez adjuk. Sózzuk,
borsozzuk és
citromlével ízesítjük. Belekeverjük a
mozzarellát. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A
vajat felhevítjük, megszórjuk
liszttel és kevergetve megpirítjuk. Hozzáöntjük a
tejet és kevergetve felforraljuk. Sózzuk és
szerecsendióval ízesítjük. Egy lapos tűzálló edényt ki
vajazunk, és kikenjük kevés fehérmártással. A cannellonit megtöltjük a halas töltelékkel és az edényben egymás mellé helyezzük. Ráöntjük a maradék fehér mártást és megszórjuk reszelt
sajttal. 25-30 perc alatt készre sütjük. Finomra vágott zsázsával tálaljuk.
Elkészítési idő: 60 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>