Töltelékhez: vajban megpároljuk a finomra vágott gombát, fűszerezzük, meghintjük 2 kávéskanál liszttel, és lefedve félretesszük.
Lisztből 2 tojássárgá
Megpirítjuk zsírban az összevágott hagymát, hozzáadjuk a felkockázott füstölt húst, karikára vágott, főtt burgonyát, sót, borsot, és átsütjük. A burgo
Sonkaszeleteket tűzálló tálba tesszük, elkeverjük a mézet a mustárral, kevés szegfűszeggel egy kis fahéjjal, borral, majd a sonkára borítjuk. 20 percig sütj
Ketchuppal elvegyítjük a tejszínt, beleöntjük a sört, és befűszerezzük. Sonkára öntjük, és 30 percig sütjük.
Megpároljuk vajban a karikára vágott hagymát és a szeletelt gombát. Ízesítjük, és zsírjáig pirítjuk. Húst kiverjük, megsózzuk. Megkenünk egy hússzeletet
Cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, belekeverünk egy kanál lisztet, majd kétszeresére kelesztjük. A többi anyaggal jól kidolgozott tésztát készítünk. F
Kicsontozzuk a nyulat, a csontból és fejből annyi vízzel amennyi ellepi, sóval és pár babérlevéllel levest főzünk. Kockára vágjuk a nyúlhúst, kiolvasztjuk
Répát és az almát megreszeljük, hozzáadjuk a citromok reszelt héját és levét, cukrot, sót, majd összekeverjük, és a hűtőben állni hagyjuk.
Ugrás a lap tetejére >>