» 8 vékony borjú vagy sertéskaraj » 4 szselet prágai sonka » 50 g gomba » 1 hagyma » 40 g vaj » só, bors » liszt » tojás » morzsa a panírozáshoz » olaj a sütéshez
Megpároljuk vajban a karikára vágott hagymát és a szeletelt gombát. Ízesítjük, és zsírjáig pirítjuk. Húst kiverjük, megsózzuk. Megkenünk egy hússzeletet gombás péppel, erre teszünk egy szelet sonkát, ismét gombás pépet, és egy szelet húst. Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába panírozzuk, és forró olajban kisütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom