A dióolajat összekeverjük a balzsamecettel. A fűszernövényeket megmossuk, lecsöpögtetjük, majd a leveleket lecsipegetjük. Apróra összevágjuk és az öntethez
A rizsborecetet elkeverjük az olívaolajjal, hozzáadjuk a dijoni mustárt és a mézet. Addig keverjük, míg a méz feloldódik. Sózzuk, borsozzuk.
Kitűnően illik
A tormát hámozás után lereszeljük és leforrázzuk (ez elveszi az erejét). A levét leszűrjük és összekeverjük az erőlevessel, sóval, ecettel és cukorral í
Keverjük össze a cukrot, a rizsecetet és a vizet, majd forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, majd adjuk hozzá a csilit, a gyömbért, a fokhagymát, és főzzük
Mustárt az ecettel együtt habverővel felverjük. Olajat hozzáöntve tovább verjük, és a mirint is beledolgozzuk. Kész mustárszószt üvegbe rakjuk, és néhány
Dobjuk a szilvát egy lábosba. Öntsünk hozzá 1/4 csésze vizet, és a kukoricaliszt kivételével a többi hozzávalót. Főzzük 5 percig. Tegyünk egy kis vizet a k
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom