A szardellát, majd a kapribogyót lecsöpögtetjük és apróra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk és felaprítjuk. Egy serpenyőben felforrósítunk 4 ek. olívaolajat
A zselatinport kevés langyos vízben feloldjuk, majd folytonos keverés mellett a besamelmártáshoz adjuk. Szűrőruha segítségével leszűrjük, majd amikor kihűlt,
A turmixgépbe tesszük a babot, a fokhagymát, az elnegyedelt hagymát, a tyúkhúslevest, az olívaolajat, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet összeturmixoljuk. Ezut
A turmixgépbe tegyük bele a babot, a fokhagymát, a csilit, a bazsalikompestot, az olajat és a citromlevet, majd az egészet mixeljük simára. Az így kapott mártás
Rántást készítünk 5 dkg vajból, és lisztből, ezt felöntjük a húslével, és a fehérborral, sózzuk, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a tojás sárgával kevert
A felaprózott hagymát a vajjal és a liszttel megpirítjuk, majd hozzáöntjük a bort, és 15 percig így főzzük. Ekkor sózzuk, borsozzuk, felöntjük a tejszínnel
A vaj felét felmelegítjük, rászórjuk a lisztet, felöntjük a vízzel vagy levessel. Sóval, borssal ízesítjük, belekeverjük a tojássárgáját, majd állandóa
A petrezselymet és a gombát összevágjuk, eközben a bort és a mártást összeöntjük és elkezdjük főzni. A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk, és összev
Ugrás a lap tetejére >>