A fokhagymát összetörjük, forró olajon megpirítjuk, rátesszük a szeletekre vágott gombát, majd folytonos keverés mellett megpároljuk. Ha elfőtte a levét ore
Sűrítsük be kis tűzön az ecet és a fehérbor keverékét a felszeletelt hagymával és egy csipetnyi őrölt borssal. Mikor már sűrű, adjuk hozzá a borjúvelőt
A sütőt grillező fokozaton előmelegítjük. A paprikát megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk, és a sütőlapon héjával lefelé addig grillezzük, amíg a bőre fek
A paprikát és a csilit megmossuk, a magházat kivesszük és apróra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk, majd finomra metéljük. Az olajat felforrósítjuk, a papriká
A paprikát 180 fokon grillezzük, amíg a bőre barnássá és hólyagossá válik. Kivesszük a sütőből, nylonzacskóba tesszük, lehűtjük, majd lehúzzuk a héjá
Vágjuk fel a paradicsomokat. Adjuk hozzá a szeletelt hagymát és a fűszercsokrot. Hagyjuk 30 percig főni. Rakjuk a keveréket turmixgépbe, de előbb vegyük ki a f
Citrom levét kipréseljük, majd olívaolajjal, sóval és borssal egy tálba tesszük, és mixerrel összekeverjük.
Maradék olívaolajat felverjük a citromos-olajos
Rebarbarát 2 cm-es darabokra vágjuk. Hagymát felkockázzuk. Rebarbarát a hagymával, narancslével, mazsolával, ecettel, cukorral, szegfűborssal, mustármaggal, só
Ugrás a lap tetejére >>