A paprikát és a csilit megmossuk, a magházat kivesszük és apróra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk, majd finomra metéljük. Az olajat felforrósítjuk, a paprikát, a fokhagymát, a cukkinit és a padlizsánt megpároljuk.
hozzákeverjük a paradicsompürét és a ketchupot, majd rövid ideig főzzük. Pépesítjük, majd sózzuk, borsozzuk és szójaszósszal ízesítjük. Elkeverjük benne a végén a finomra vágott koriandert.
A mártást grillezett zöldségekhez kínáljuk.
Elkészítési idő: 20 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom