Levendulát és a kakukkfüvet leöblítjük és 3 napig szárítjuk. Miután megszáradtak, palackokba tesszük, olívaolajjal felöntjük, és a palackokat lezárjuk. 1
A cukrot folyamatos kevergetés mellett karamellizáljuk. A citromlikőrt és a citromlevet kis lábosban felmelegítjük, majd hozzáadjuk a mangólevet és a karamelliz
Megolvasztjuk a vajat, rátesszük a cukrot és folyamatos kevergetés mellett karamellizáljuk. Hozzáöntjük a rumot és sűrűre főzzük. A végén elkeverjük benne
A tojások sárgáját, a citromlevet, a mustárt turmixgépben simára keverjük. A forró, olvasztott vajat belecsorgatjuk, és addig keverjük, amíg besűrűsödik. A
A hozzávalókat összekeverjük, és azonnal tálaljuk. Műanyag zacskóban rúd formájában akár egy hétig is el áll a hűtőszekrényben.
Lefagyasztva 3 hónapig
A vöröshagymát és a póréhagymát megtisztítjuk, a csilipaprikát megmossuk, majd felaprítjuk őket. Az olívaolajat felforrósítjuk, a zöldségeket megpároljuk
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, a csípős paprikakrémet, a fokhagymát, az egész tojást turmixgépben krém
A marcipánmasszát összemorzsoljuk, a tejszínt egy lábosba tesszük. Közepes hőfokon, kevergetve feloldjuk.
Hozzáadjuk a konyakot, majd lehűtjük. A kesudiót a
Ugrás a lap tetejére >>