A körtét pucoljuk meg, szeleteljük fel, és forrásban lévő vízben főzzük fel. A joghurtot keverjük el a liszttel, majd állandó kevergetés mellett adjuk a kö
Sós vízben pároljuk puhára a rizst, majd szűrjük le és egy vajjal kikent edénybe tegyük. Jól forgassuk át és helyezzünk rá a fedőt.
A mazsolát bőséges
A mangót meghámozzuk, megtisztítjuk és kockára vágjuk. Egy nagyobb tálba tesszük, beledolgozzuk a mézet, a joghurtot, a szőlőlevet és a zöldcitrom levét. Gy
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az almát és az alaplevet. Forrástól számított 5 percig főzzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk a sajt
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a körtét és az alaplevet. Forrástól számított 5 percig főzzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk a saj
A meggyet magozzuk ki, és a felét egy kevés cukorral pároljuk meg, majd engedjük fel 8 dl vízzel. Tegyünk bele ízlés szerint cukrot, reszelt citromhéjat, fahéj
Lereszeljük a jól megmosott narancsok sárga héját és a levét kifacsarjuk. A többi narancslevet, a joghurtot, a vaníliás cukrot és ízlés szerint a porcukrot
A felkockázott almára citromlevet folyatunk, majd felöntjük vízzel, cukrozzuk, és főzni kezdjük. Forrás után a keményítővel besűrűsítjük, majd ha az alma
Ugrás a lap tetejére >>