Lisztbe beleütjük a tojásokat, sót, és annyi tejet, hogy közepes keménységű legyen, végül hozzáadjuk a vágott petrezselymet. Sós vizet forralunk, és galusk
Az olajra szórjuk a porcukrot, majd ebben megpirítjuk a felkarikázott hagymát. Hozzáadjuk a felcsíkozott káposztát, sózzuk, a köménnyel ízesítjük, majd ha k
Gombát megtisztítjuk és felkockázzuk. Vajon megfonnyasztjuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát, majd puhára pároljuk. Tojássárgákat habosra keverjük a citrom lev
Megtisztítjuk, megmossuk a gombát, majd felszeleteljük. A vajat felteszzük olvadni, és hozzáadjuk a hagymát is. Mikor az már aranypiros, ráöntjük a gombát és
Felhevítjük az olajat, beletesszük a zúzott fokhagymát, gombát. Ezt megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel.
Gomba szárát lecsavarjuk, citromos vízbe dobjuk a fejeket, majd enyhén sós vízben 3 percig főzzük, majd kiszedjük. Ugyanebben a vízben 20 percig főzzük a megt
Tisztítsuk meg a gombát, folyó víz alatt öblítsük át. Tegyük egy teflonos serpenyőbe, ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Helyezzünk rá fedőt
Paprikát és a padlizsánt néhány percre gázláng fölé tartjuk, majd felkockázzuk őket. Zucchinit vékony karikára, paradicsomot cikkekre, hagymát karikára vá
Ugrás a lap tetejére >>