A csicsókát pucoljuk meg, vágjuk vastagabb karikákra, majd sós vízeben negyed óra alatt pároljuk meg.
Az összevágott hagymát a vajon üvegere pároljuk, majd
A karórépát pucoljuk meg, szeleteljük fel és sós vízben negyed óráig pároljuk, majd lecsöpögtetjük.
A vajon futtassuk meg az összevágott hagymát, majd do
Hagymát megreszeljük, vajon üvegesre pároljuk, rádobjuk a kukoricát, petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, leöntjük tejszínnel, felforrósítjuk és azonnal tálalj
A kukoricát sós vízben főzzük meg, és a szemeket késsel vágjuk le. a vajból és a lisztből készítsünk rántást, és engedjük fel tejjel vagy tejszínnel. F
Pucoljuk meg, vágjuk vastagabb csíkokra és külön pároljuk ropogósra sós vízben a zöldségeket.
A vajat hevítsük fel és jól dolgozzuk össze a liszttel, maj
Serpenyőben felolvasztjuk a vajat, rádobjuk a borsót, a hagymákat, finomra vágott petrezselymet, bazsalikomlevelet és a majorannát, majd kockacukorral és sóval
A tököt legyaluljuk, megsózzuk, ráöntjük az öntetet, kaprot, és tálaljuk.
A karalábét megtisztítjuk, és sós vízben megfőzzük. A húst ledaráljuk, hozzáadjuk a fűszereket, a tejszín felét, és a belsejüktől megszabadított karalá
Ugrás a lap tetejére >>