Spenótot forrásban lévő, enyhén sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és finoman megvágjuk. Felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a szalonnát, hagymát, zúzott
Burgonyát meghámozzuk, vékony karikára szeleteljük. Kivajazunk egy tűzálló tálat, lerakunk egy réteg burgonyát, mogyorónyi vajat, megszórjuk finomra vágott
A kimagozott, meghámozott fél őszibarackokat magházukkal fölfelé kivajazott tűzálló tálba ültetjük. A mag helyére borsónyi vajat rakunk, és csipetnyi szere
Egy tálban elkeverjük a tojást a ricottával, majd sózzuk, borsozzuk. Egy keveset teszünk a mártásból egy jénai aljára, majd rétegezve beletesszük a padlizsá
Padlizsánt felkarikázzuk, besózzuk, hogy ne legyen keserű. Tűzálló tálat kiolajozunk, lerakjuk a padlizsánokat, megszórjuk borssal, bazsalikommal, origánóval,
A paradicsomokat mossuk meg, vágjuk félbe, és zsírban süssük barnára. Amikor megsült sózzuk meg.
A répát és a krumplit megpucoljuk, felvágjuk és sós lobogó vízben fél óráig pároljuk. Ezután lecsöpögtetjük, turmixgépbe tesszük és simára keverjük.
Pucoljuk meg, folyó víz alatt öblítsük át és daraboljuk fel a répát. Sós vízben pároljuk puhára, majd ha kihűlt botmixerrel keverjük simára. Dolgozzuk bel
Ugrás a lap tetejére >>