» 250 g szeletekre vágott csiperkegomba » 150 ml friss zöldségleves » 150 g megtisztított és 5 cm-es darabokra vágott zöldspárga » 300 g zöld vagy fehér tagliatelle » 400 g lecsepegtetett és félbevágott konzerv articsókaszív » grissini » aprított parmezán » Pesto: » 2 gerezd zúzott fokhagyma » 20 g friss megmosott bazsalikomlevél » 6 ek. sovány túró vagy zsírszegény natúr joghurt » 2 ek. reszelt parmezánsajt » só, bors
Forraljuk fel a gombát a levessel. Másik fazékban forró vízben főzzük 3-4 percig a spárgát. Főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le.
A pestóhoz valókat turmixoljuk le, és a bazsalikomot is adjuk hozzá.
Tegyük a tésztához a gombát, articsókát, spárgát, majd melegítsük fel. Keverjük hozzá a pestót és tegyük előmelegített tálba. Parmezánnal és bazsalikommal díszítsük. Kínáljunk hozzá grissinit.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom