A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, majd ebben megpirítjuk a felaprózott vöröshagymát. Pirospaprikát szórunk rá, majd felöntjük 1 dl vízzel. Eközbe
Először a káposztát megmossuk, megpucoljuk, a külső leveleitől megszabadítjuk. A torzsáját kivágjuk, és ezután vékony, kb. ujjnyi vastagságúra vágjuk. Eg
A megolvasztott vajba szórd bele a lisztet, pirítsd zsemleszínűre.Öntsd rá a tejet folyamatos keverés mellett főzd sűrűre.Vedd le a tűzről, sózd meg, fűszer
A burgonyákat 20 percig főzzük elő. A parazsat készítsük elő. A kolbászokat vágjuk egyforma darabokra, a burgonyákat hámozzuk meg, és vágjuk negyedekre. A p
A húsokat, bőrkét, sós vízben puhára főzzük, kicsontozzuk, majd feldaraboljuk, megfűszerezzük, hozzáadjuk a fokhagymát, egy kevés zsírt, és egy kevés hús
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom