Nyársakra ráhúzzuk a szalonnát, egy megpucolt hagymát és végül a húst. Kenyérre csepegtetjük a lefolyó zsiradékot, és már ehetjük is.
A karajt elkezdem a megszokott lisztbe , tojásba panírozni , de nem zsemlemorzsába hanem reszelt sajtba forgatom , tepsibe olajat öntök és arra helyezem egymás mel
A húsból a szokásos módon pörköltet főzünk, de csak félpuhára. Beletesszük a tisztára mosott üvegekbe, légmentesen lezárjuk, és 100 percig gőzöljük.
Az olajat forrósítsuk fel egy 23 cm átmérőjű serpenyőbe. Süssük 7-10 percig a kolbászokat időnként megforgatva. Ha kész, vegyük ki a serpenyőből és tegy�
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben.
A paprikát megmossuk meg, a csilit magozzuk ki. A paprikát vágjuk csíkokra. A csilit aprítsuk finomra. A hagymát v�
A darált húst, fűszereket, fokhagymát, fokhagyma levét összekeverjük, bélbe töltjük, és zsírral bélelt tepsibe megsütjük.
Az összes húst a májjal együtt bepácoljuk, fűszerezzük, és így egy órát pihentetjük. Eközben a tojásokat felverjük, lepényt csinálunk belőle, és hozzá
Keverjük össze a darált húst, a póréhagymát, répát, szerecsendiót, sót és borsot. Adjuk hozzá a tojásfehérjét, és gyúrjuk össze. Formáljunk belőle go
Ugrás a lap tetejére >>