A húsokat és a májat ledaráljuk, majd hozzáadjuk a megpirított hagymát, az összepréselt fokhagymát, a felaprózott paradicsompaprikát, a mustárt, a petrezsely
Először is forrázzuk le és csöpögtessük le a salátaleveleket. A felkarikázott cukkinit pedig sós lobogó vízben 20 percig pároljuk, majd szintén lecsöpögte
Először beirdaljuk a máj egy-harmadát, és a vágásokba szarvasgomba szeletkéket teszünk, majd meg fűszerezzük. Ezután egy tálba helyezzük, meglocsoljuk a bor
A májat és a húst megfőzzük, majd ledaráljuk, és hozzákeverjük a vajat, a tojást. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd a pasztával és a tejbe áz
A halat turmixgéppel pépesítjük, majd belekeverjük a tejszínt, petrezselymet és fűszereket. A tojásfehérjét habbá verjük, majd a keverékbe forgatjuk. Egy t
A húst és a nyelvet fokhagymás vízben megfőzzük. A májat felszeleteljük. A hagymát felaprítjuk, megpirítjuk, és rátesszük a májat. Puhára pároljuk, majd
A felszeletelt húsokat és szalonnát pácoljuk be a sóval, a borssal, a szerecsendióval, a kakukkfűvel, a babérral, a borókabogyóval, a borssal, valamint a ribizl
Készítsük el a tésztát. Miután felolvasztottuk, a vajastésztát nyújtsuk ki kb. 4 mm vastagra, és kör alakú szaggatóval készítsünk formákat. Helyezzük s
Ugrás a lap tetejére >>