A citromot kifacsarjuk, a gombát megtisztítjuk, megmossuk hideg citromos vízben, és megszárítjuk. A fokhagymát és a petrezselymet finomra vágjuk. Az olajat elosz
A kenyérszeleteket megpirítjuk, majd kockákra vágjuk őket. Az újhagymát felszeleteljük, a paradicsomot felkockázzuk, a mentaleveleket feldaraboljuk, majd ezeket
A paradicsomokat forró vízbe mártjuk, meghámozzuk, kimagozzuk és felaprítjuk. Olajat forrósítunk, beletesszük a hagymát, lassan elkezdjük sütni, majd hozzáad
Előkészítési idő:30 perc+10 perc pácolás
Teljes elkészítési idő:5 perc
1 Hosszában vágjuk félbe a tintahaltörzseket, mossuk meg, itassuk fel szárazra. F
Előkészítési idő:25 perc
Teljes elkészítési idő:10 perc
1 Egy vokot hevítsünk fel forróra, öntsük bele az olajat, forgassuk körbe, hogy az oldala is olaj
Előkészítési idő:20 perc+ hűlni hagyás
Teljes elkészítési idő:35 perc
1 Zsiradékkal kenjünk ki egy 1,25 literes felfújt készítéshez való edényt. A s
Fazékban vizet forralunk ,a gesztenyék héját kicsit bevágjuk, és a forrásban lévő vízbe tesszük. Kevés sót teszünk a vízbe, és 15 percig közepes lángon
A húst leforrázzuk, majd vízbe tesszük, belerakjuk a leveskockát, az összekötözött petrezselyemzöldet, majd kb. 1 órát főni hagyjuk. A joghurthoz adjuk a tej
Ugrás a lap tetejére >>