Egy lábosba 2,5 dl vizet töltünk, és hozzáadjuk a bulgurt. Kb. negyed órát benne hagyjuk, hogy megszívja magát. A marhahúst egy tálba tesszük, és hozzáadjuk
Előkészítési idő:15 perc + éjszakán át hűtőszekrényben hűtés
Teljes elkészítési idő:1 óra 20 perc
1. A körtéknek távolítsuk el a magházukat, és
Fogunk egy lábost, amelybe sós vizet öntünk, ebben megfőzzük a kelbimbókat, majd lecsöpögtetjük őket. A kolbászt felkarikázzuk, majd egy vajjal kikent jénai
Az endíviát, a hagymát és a paprikát megtisztítjuk és feldaraboljuk. A kukoricát 5 percre forró, sós, köményes vízbe tesszük. A tojásokat megfőzzük, megp
A kelkáposztát megmossuk, majd nagyobb kockákra vágjuk, és leforázzuk. Egy lábosba tesszük, főni hagyjuk, majd sóval, őrölt köménnyel ízesítjük. Amikor f
A tofut felszeleteljük, lisztbe forgatjuk, majd olajban néhány perc alatt megsütjük. Eközben az aramét fél órára forró vízbe tesszük, majd felszeleteljük. A
Előkészítési idő:25 perc + 2 óra pácolás
Teljes elkészítési idő: 20 perc
A vokot hevítsük fel nagyon forróra és a szecsuáni borsot szárazon pirítsuk
Elkészítési idő:25 perc
Teljes elkészítési idő:10 perc
1 Egy nagy tűzálló tálban öntsünk a tésztára annyi forrásban lévő vizet, hogy ellepje, majd 5
Ugrás a lap tetejére >>