A csirkét megtisztítjük, majd lehúzzuk róla a bőrt, kicsontozzuk, és felkockázzuk. Az ananászkonzervből 0,6 dl levet összeöntünk 0,6 dl olajjal, a szójaszó
Az összes hozzávalót egy turmixba tesszük, az egészet alaposan összeturmixoljuk, majd egy formába töltjük, és mélyhűtőbe rakjuk. Néhány óra alatt keményr
A piskótát hat egyforma részre felvágjuk, majd megkenjük kevés ananászlével, és mindegyikre teszünk egy-egy karika ananászt, és egy-egy gombós fagylaltot. Í
Két tojást keményre főzünk és a darált húsra reszeljük. A másik két tojást ráütjük, és elkeverjük a hússal. Belereszeljük a fokhagymát, paprikával, s
Előkészítési idő:30 perc
Teljes elkészítési idő:15 perc
A szakáll eltávolítása után tisztítsuk meg a kagylókat. 10 percig áztassuk őket hideg vízbe,
A sárgarépát, karalábét és az almát megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk őket, a petrezselymet felaprózzuk. Egy jénait kikenünk vajjal, majd a zöld
Előkészítési idő: 10 perc+pácolás
Teljes elkészítési idő: 8perc
Átöblítés után a fésűkagylókból távolítsuk el a sötét erezetet és szárítsuk f
Előkészítési idő:20 perc
Teljes elkészítési idő:25 perc
1 A gombákat nedves papírtörlővel töröljük meg, majd szárukkal együtt szeleteljük fel vékony
Ugrás a lap tetejére >>