» 4 vastag szelet pirítós kenyér » 250 g vékony szeletekre vágott csiperkegomba » 60 g frissen reszelt pecorino sajt és még a tálaláshoz » 125 ml zsírszegény tejszín » 10 tojás » 2 evőkanál bazsalikompesto » 1 evőkanál finomra vágott petrezselyem » 3 evőkanál vaj » 1 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
A tojásokat és a tejszínt verjük fel egy tálban. A vajat olvasszuk fel egy serpenyőben, öntsük bele a tojásos keveréket, és süssük 5 percig. Keverjük bele a bazsalikom-pestót és a reszelt sajtot is. Sózzuk, borsozzuk. Az olajon pároljuk puhára a gombát és a petrezselymet 5 perc alatt. A rántottát kanalazzuk a pirítósra. gombával és pecorino sajttal megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő 20 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom